Find en billig pakkekalender til en du holder af

Find den billige pakkekalender til ham/hende eller dem

Julen er en sød tid der bringer mange traditioner med sig. Det kan også være en stressende tid for mange, da julen også kræver en del forberedelse for at nå alting. Men generelt er det dog hyggeligt med julefrokoster, marcipan, julegløgg, æbleskiver, julegaver og selvfølgelig julekalender i tv men også som den hyggelige ting til juledagene i december.

Find den billige pakkekalender til ham/hende eller dem. Årets julekalender til børnene, kæresten eller bedsteforældre kan købes eller laves relativ billig, frem for at også denne ting skal koste en formue. Du kan med fordel finde meget mere inspiration indenfor pakkekalendere på Gavekom her.

Find den gode julekalender

Det er relativt, hvad der er en god julekalender eller ej. Men med en julekalender, så er det en tradition i det hyggelige julemåned. Her vil især de mindre børn og modne voksne værdsætte traditionen mere end f.eks. teenagere, hvor du bør overveje adventsgaver som det gode alternativ.

En julekalender indeholder 24 gaveideer, der både kan være store som små. Og her kan du vælge den nemme løsning, der måske også er den dyre, ved at købe den færdiglavet pakkekalender. Men du kan også vælge at være kreativ og lave din egen julekalender til barnet eller måske kæresten.

Lav din egen pakkekalender?

Hvis du ønsker en billig julekalender, kan du med fordel spare penge ved at lave din egen julekalender, hvor det dog skal siges, at du også kan finde billige, færdige pakkekalender til voksne og børn.

At lave sin egen julekalender kræver både de 24 gaver, men også den rigtige indpakning der lugter af jul. Til de små der bruger en julesok, slipper du logisk nok for det. Men af kreative ideer, kan du bruge en snor med 24 tøjklemmer som kalendergaverne hænger på. Gaverne kan pakkes ind i små papirpose med nummer på, som du kan købe billigt i supermarkeder, Tiger, Søstrene Grene med mere. I disse butikker kan du også finde andre kreative og billige ideer til indpakning.

En anden kreativ ide til indpakningen kan være grene eller et lille juletræ, hvor du kan binde 24 kalendergaver på med gavebånd.

Indhold til den hjemmelavet julekalender?

Til den lille pige, kan du købe en pakke med legemad til legekøkkenet. Her kan du finde forskellige pakker der indeholder forskellige ting, og ofte over 24 ting. Et stykke legemad til hver dag i julemåneden, er måske det helt rigtige til den lille pige eller dreng der elsker den kreative leg, hvor de voksne skal kopieres. Det kan også være ting til legebænken eller butikken.

Perler, modellervoks og andet krea, kan også købes i samlet pakker og deles op. Her kan du f.eks. ved Harald Nyborg finde en stor billig pakke med perler (i en dårligere kvalitet end Hama) til 100 – 150 kr.

Slik er noget stort set alle børn elsker, og her kan du købe en billig gør-det-kalender i pap, og fylder lågerne med forskellige Haribo eller andet som barnet elsker.

Der findes også en ny trend, hvor du laver julekalender med ting som barnet skal lave gennem december, og som er den helt gratis løsning til en julekalender.

Den færdige julekalender til børn eller voksne?

Hvis du ikke gider eller har tid til at lave din egen pakkekalender, kan du med fordel finde den relativ billige men også søde tanke indenfor færdige pakkekalendere.

Udvalget af færdige pakkekalendere til børn er billigst indenfor udvalget med slik. Her finder du klassiske kalendere med 24 låger der gemmer på slik fra Toms, Kinder m.m. De noget dyrere kalendere til over 200 kr. indeholder f.eks. legetøjsting som Lego, Playmobil, Schleich og andet.